Friday, December 2, 2016

Energy healing massage workshop

 Το Thai healing massage δεν είναι μόνο μασάζ. Είναι ενέργεια που διαπερνά το σώμα, είναι θεραπεία μέσω της βαθιάς μάλαξης που ασκείται στο σώμα. Είναι εξισορρόπηση των ενεργειών εντός μου. Και για αυτόν που δίνει και για αυτόν που λαμβάνει.
Κάθε φορά που δίνω μασαζ σε κάποιον νιωθω ένα κύμα ευγνωμοσύνης, ψυχική ανάταση με γεμίζει, η ένωση με τον άλλον άνθρωπο ένα σχολείο γνώσεων..
Στο διήμερο αυτό σεμινάριο θα έχουμε την ευκαιρία να μυηθούμε στον θαυμαστό κόσμο του σώματός μας.
Το σώμα είναι ένα εξαιρετικό μέσο αυτογνωσίας και κατανόησης του εαυτού μας.  Η πρακτική εφαρμογή του αγγίγματος είναι ενστικτώδης και όλοι οι άνθρωποι τρίβουν το σώμα του όταν νιώσουν πόνο.
Προσωπικά, είμαι απόλυτα γοητευμένη με το τι μου αποκαλύπτεται όταν αγγίζω ένα σώμα κατά τη διάρκεια μιας θεραπευτικής συνεδρίας.
Από την μνήμη που παραμένει στο κύτταρο, τον τρόπο στησίματος ενός μυ, την υφή του τένοντα, μέχρι τις πιο αμυδρές κινήσεις που κάνει το δέρμα μας, το πρόσωπό μας, και από την θερμοκρασία των οργάνων μέχρι την διαισθητική ικανότητα του προσώπου που δίνει το μασάζ, όλα είναι ένας μαγευτικός δρόμος αυτογνωσίας, τόσο για αυτόν που δίνει όσο και για αυτόν που λαμβάνει θεραπεία.
Θα διδάξω μια βασική σειρά, αλλά θα πάμε λίγο παρακάτω με τον ενστικτώδη τρόπο που είναι καθαρός. Θα διδάξω τεχνικές που θα βγουν στην πορεία, αφού θα προσαρμόσω το μάθημα στις ανάγκες των μαθητών που θα λάβουν μέρος.
Στο σεμινάριο αυτό θα κάνουμε την αρχή και θα έχουμε και συνέχεια σε άλλες ημερομηνίες για όποιον θέλει να συνεχίσει. Συνίσταται για:
1) αρχάριους που θέλουν να πάρουν πρώτες πληροφορίες για το μασάζ, θέλουν να το ασκούν στους φίλους, στην οικογένεια τους.  Για όσους θέλουν να πάρουν ένα θεραπευτικό διήμερο θεραπείας με πολλά συνεχόμενα μασάζ, να δουν τον εαυτό τους, αλλά και να περάσουν καλά με άλλους υπέροχους ανθρώπους. Στα γκρουπ του μασάζ περνάμε πάντα όμορφα, διότι αναπτύσσεται ελευθερία έκφρασης του σώματος, ξεκλειδώνουν κομμάτια μας που δεν είχαν κίνηση και απλά… είναι καταπληκτική η αίσθηση του να δίνεις και να λαμβάνεις μασαζ τόσες ώρες. Νιώθεις τόση περιποίηση και ότι προσέχεις το σώμα σου με αγαπησιάρικο τρόπο.
2) προχωρημένους που είτε θέλουν να βελτιώσουν με το δικό μου σύστημα την τεχνική τους, είτε έρχονται από άλλο σύστημα και θέλουν να μυηθούν στο Thai healing energy massage, είτε θέλουν να μάθουν να αναπτύσσουν τη διαισθητική τους ικανότητα
Ένα απο τα πιο σπουδαία πράγματα που πρέπει να μάθει κανείς όταν ασχολείται με το Σώμα  του άλλου, είναι να σέβεται το δικό του Σώμα και να μάθει να το ακούει.
Να το φροντίζει και να το υπηρετεί - και αυτό το κάνουμε μέσα από το μασάζ με ειδικές κινήσεις που κάνουμε στον εαυτό μας, τόσο για την προετοιμασία πριν τη θεραπεία, όσο και για αντιμετώπιση κάποιων δικών μας προβλημάτων που μπορούμε να χειριστούμε προσωπικά.
Αυτό ίσως και να είναι η πιο σπουδαία άσκηση ζωής που έχει να μάθει κάποιος που αασχολείται με το σώμα, ένας Bodyworker όπως τον λέμε συνήθως.
Ημερομηνίες: 21,22  Ιανουαρίου. Ώρες: 10.00-16.30
Κόστος:90€ (χωρίς ΦΠΑ).  Για κράτηση της θέσης σας πρέπει να πληρωθεί όλο το ποσό του σεμιναρίου μέχρι τις 14 Ιανουαρίου. Στο εργαστήριο αυτό θα δουλέψουμε σε ζευγάρια και είναι απαραίτητη η έγκυρη συμμετοχή σας για αυτό τον λόγο. Σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται το ποσό.
Μερικές χρήσιμες πληροφορίες:
1) Φαγητο. Δεν θα προσφερθεί φαγητό και έτσι ο καθένας μας θα προνοήσει για το φαγητό του. Θα φάμε όλοι μαζί στο διάλειμμα σαν οικογένεια.
2) Ρουχισμός. Άνετα και ελαφριά ρούχα, όπως φόρμες, κολάν, μακό μπλουζάκια και 1-2 αλλαξιές μήπως χρειαστούν.
3) Θα υπάρχει λήψη φωτογραφιών και βίντεο για την προώθηση του υλικού αυτού – διακριτικά πάντα και με σεβασμό προς τους συμμετέχοντες.
4) Νερό. Να έχετε το δικό σας μπουκάλι νερό, που θα ανανεώνετε από την κουζίνα μας.
5) Προσωπική υγιεινή και αρώματα. Επειδή οι άνθρωποι έρχονται σε κοντινή επαφή, είναι ευνόητο να αποφεύγουμε τα αρώματα και να έχουμε πάρει όλα τα ανάλογα μέτρα καθαριότητας και υγιεινής.
6) Όμορφα χαμόγελα ευτυχίας και ικανοποίησης. Συνιστούμε να δώσετε άδεια στον εαυτό σας από ότι τον αγχώνει, και να φορέσετε το καλύτερο σας χαμόγελο. Θα περασουμε υπέροχα!
Ένα συναρπαστικό διήμερο αποκαλύψεων, απόλαυσης και φροντίδας. Μην το χάσετε!
 Ρούλα Παπαθανασίου
Reiki Master
Thai healing massage
Meditation
Seminars

No comments:

Post a Comment