Monday, February 6, 2017

Πνευματική εκδρομή 5 στοιχείων


Μίνι απόδραση από την Αθήνα στο τελείωμα του χειμώνα
Αγαπημένη οικογένεια
Έχω τον ενθουσιασμό και τη χαρά να σας ανακοινώσω την εκδρομή που περιμένετε τόσο καιρό να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί και να ενώσουμε τις ενέργειές, τη χαρά και τη δημιουργικότητα μας.
Στις 31/3-2/4 θα πραγματοποιηθεί πνευματική εκδρομή (retreat) στο κοντινό και όμορφο νησί της Αίγινας.
Αυτές τις μέρες θα ασχοληθούμε με την εκμάθηση των 5 στοιχείων αέρας, μέταλλο, γη, νερό και φωτιά, τις επιδράσεις τους στο ανθρώπινο σώμα, τους συσχετισμούς με τη συμπεριφορά μας και τις ανισορροπίες τους.
Παράλληλα με το διαλογισμό θα κάνουμε ο ένας στον άλλον θεραπείες ρεικι και ταυλανδέζικου μασάζ- αυτό θα οριστικοποιηθεί όταν δω και την λίστα των συμμετεχόντων. Πάντως η πρόθεση υπάρχει και ο χώρος μας διαθέτει αυτή την πολυτέλεια. Θα είναι τόσο χαλαρωτικό και αναζωογονητικό αυτό το τριήμερο!
Ο ένας στον άλλον … και έτσι θα κάνουμε την πολυπόθητη πρακτική που λόγω χρόνου και άλλων περιορισμών ίσως να την αθετούμε  ή αναβάλλουμε κάποιες φορές. Τέλος, θα διευρύνουμε τον πυρήνα των γνώσεων μας πάνω σε αυτούς τους τομείς, χωρίς να είναι ένα εργαστήριο που θα συγκεντρωθούμε μόνο στο μασάζ ή στο ρέικι. Θα τα συμπεριλάβουμε, όπως είπα αναλόγως και με το ποιοι θα συμμετέχουν.
Διάλεξα την Αίγινα λόγω του μέρους διαμονής (θα είμαστε όλοι μαζί συγκεντρωμένοι), λόγω της κοντινής της απόστασης (μόνο 1 ώρα με πλοίο ή 40’ με flying),  λόγω του χαμηλού κόστους μεταφορικών και λόγω του ότι, δεν θα χρειαστεί να πάρετε άδεια από τις δουλειές σας (Παρασκευή είναι στις 16.15 το τελευταίο που πάει Αίγινα).
Θα μείνουμε σε ένα ιδιόκτητο σπίτι που θα νοικιάσουμε μόνο για εμάς, είναι υπεράνετο και όμορφο, έχουμε εξωτερικές εκτάσεις να απλωθούμε και να πάρουμε τον αέρα και τον προσωπικό μας χρόνο.
Συνιστώ να μαζευτούμε και να πάρουμε ανά 4- 5 αμάξι για τις προσωπικές μας μετακινήσεις από και προς το λιμάνι, αλλά και για μια κοντινή εκδρομή στο Ναό της Αφαίας, που θέλω να πάμε. Σημειώστε ότι ο Ναός της Αφαίας σχηματίζει Ιερό τρίγωνο στην Ιερή Γεωμετρία της Ελλάδας με την Ακρόπολη, Ναό Ποσειδώνα στο Σούνιο, Δελφούς και Δήλο. Δυνατές  ενέργειες.
Θα σας οργανώσω εγώ σε αμάξια. Απλά δηλώστε μου μαζί με τον εαυτό σας και την πρόθεση σας να φέρετε το αμάξι σας και θα σας οργανώσω τους συνεπιβάτες.  Έτσι θα μοιραστείτε και τα έξοδα μεταφοράς του αμαξιού και της βενζίνης, που ωστόσο είναι πολύ μικρό το κόστος για όλα αυτά.
Κόστος εκδρομής: 160€
Περιλαμβάνει:
Διαμονή 2 νύχτες (Παρασκευή και Σάββατο)
Βραδινό Παρασκευής
Σάββατο πρωινό, μικρό μεσημεριανό και βραδινό
Κυριακή πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό.
Οργάνωση εκδρομής και διδασκαλία

Δεν περιλαμβάνονται:
Τα μεταφορικά μας
Είσοδος στο Ναό της Αφαίας

Η τιμή 160€ αφορά σε δίκλινο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι
Τιμή μονόκλινού: 230€
Υπάρχει η δυνατότητα ενός μόνο τρίκλινου και η τιμή είναι στα 145€ (θα ακολουθήσει διαδικασία έγκαιρης κράτησης)
Τα δωμάτια είναι αρκετά ευρύχωρα τα περισσότερα!
Μαζί με τη δήλωση σας και το αν έχετε αμάξι να διαθέσετε, να μου πείτε παρακαλώ αν θέλετε το δίκλινο, μονόκλινο ή το μοναδικό τρίκλινο (για όσο είναι διαθέσιμο φυσικά) και με ποιόν θέλετε να μοιραστείτε το κρεβάτι σας. Αν δεν ξέρετε με ποιον αλλά θέλετε το δίκλινο, θα σας οργανώσω εγώ. Καλά τα έχω πάει μέχρι τώρα, κανείς δεν είχε παράπονο στις εκδρομές.. Την εμπιστοσύνη σας μόνο χρειάζομαι.
Προαιρετικά όποιος θέλει να μείνει και την Κυριακή να μου το δηλώσει και θα κάνω τις απαραίτητες αναπροσαρμογές στην τιμή και τις κρατήσεις.
Τέλος, να σας τονίσω ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες  και θα ήθελα να μου δηλώσετε τη συμμετοχή σας το αργότερο μέχρι τις 10/3.
Καλή μας αντάμωση
Θα περάσουμε υπέροχα!

Ρούλα

No comments:

Post a Comment