Monday, September 26, 2016

Κοιλιακο μασαζ (Abdomen massage)



Ο δευτερος εγκεφαλος του ανθρωπου και η φροντιδα του

Το κοιλιακο μασαζ βοηθα σε εκδηλωμενες ασθενειες του πεπτικου και γαστρεντερολογικου συστηματος, οπως θεματα με το στομαχι, εντερα, συκωτι, χολη, σπληνα, περιτοναϊκη σακουλα, μετεχγειρητικα επεισοδια και ουλες, ιστος που δεν εχει απορροφηθει σωστα και ετσι εχει δημιουργησει προβληματα στη χωρητικοτητα ή αλλου αναμεσα στα οργανα μας. Αυτα ειναι μερικα απο τα "καλα" που  προκυπτουν απο το κοιλιακο μασαζ, χωρις να παραβλεψω την ενεργειακη αναζωογωνηση και ενεργοποιηση που δημιουργειται στην εν λογω περιοχη, λογω της ροης του chi που δουλευουμε. Για οσους δεν γνωριζουν, το chi  μας ειναι υπευθυνο για τη σεξουαλικη μας δραστηριοτητα και αναπαραγωγη, αφεντικο των νεφρων μας, κλειδοκρατωρας της καταθλιψης ή της χαρας, ρυθμιστης πολλων αδενων.
Τοσο σημαντικο...
Σε αυτο το μασαζ που ειχα την τυχη να διδαχθω πριν αρκετα χρονια απο ενα "ιερο τερας" στην Ταυλανδη (η οποια το ασκει στους ιερεις και βασιλεις της χωρας), καθοδηγουμε εκ νεου την ενεργεια του ανθρωπου προς τα σωστα καναλια και ετσι το κυταρο νιωθει αναζωογωνηση και ετσι δημιουργειται η αντι-γηρανση του. 
Τελος, θα ηθελα να προσθεσω, οτι σε αυτο το μασαζ δουλευεται και το αναπαραγωγικο συστημα της γυναικας, και ετσι εχω πολυ χαρα που σε ποσοστο 100% μεχρι τωρα ολες οι γυναικες που δουλεψαμε με το συγκεκριμενο μασαζ μπορεσαν να κανουν παιδια. Σημειωνω εδω, οτι σε ολες ττις γυναικες το προβλημα ηταν ψυχολογικο, πεποιθησεων, μνημης στην μητρα και αλλα. Επισης, ολες ειχαν παει για εξωσωματικη και δεν ειχε πετυχει, ολες σχεδον ειχαν παρει φαρμακα και δεν ειχε πετυχει, ολες ειχαν φοβηθει οτι δεν θα μπορεσουν να κανουν παιδια, καποιες ειχαν και ιατρικη γνωματευση οτι ειναι υγιεστατες και παρολο που δεν μπορουσαν να κανουν παιδια, κανεις δεν μπορουσε να εξηγησει το "γιατι".

Η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα το ανακοινωνω με λεπτομερεια, διοτι μια πελατισα μου προσφατα μου ειπε, οτι δεν ηταν καταννοητο απο το αρθρο που δημοσιευα στο blog και ο κοσμος ισως δεν κατανοουσε πληρως. Οσες γυναικες ερχονταν, αυτο γινοταν απο στομα σε στομα, αλλα ηρθε ο καιρος να πω αυτα τα λιγα παραπανω λογια.
Αναλυτικα το αρθρο στα αγγλικα εδω:


No comments:

Post a Comment