Tuesday, February 2, 2016

Ενεργειακα βαμπιρακια

Ανθρωποι που δεν μπορουν να αναλαβουν τον Εαυτο τους, καμια Ευθυνη για τον Εαυτο τους. Τους συναντω καθημερινα.
Στην αρχη στενοχωριομουν. (θυμα)
Στην μεση με εκρινα αυστηρα (κριτης)
Στο τελος καταλαβα ποια ειμαι κ ποιοι ειναι αυτοι, συνηθως προκειται για βαμπιρακια της ενεργειας μου που με ρουφανε επειδη τους το επιτρεπω μεχρι να με ξεζουμισουν και τελικα να με πεταξουν
Εμφανιζονται με πολλες μορφες..
Δεν φταινε ποτε. Παντα ειναι παρεξηγηση, παντα οι αλλοι, παντα η ζωη ...
Σχεδον παντα βγαινουν και απο πανω με θρασος και ετσι μονιμα αμφισβητεις τον Εαυτο σου ή προσπαθεις να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
Ζητανε την λεξη συγγνωμη μην τιμωντας την με πραξεις.
Σημειωση: Συγγνωμη - για μενα- ειναι : Τι μπορω να κανω για σενα; Πως μπορω να επανορθωσω;
(Ολοι δικαιουμαστε το λαθος. Οχι ομως να απαιτουμε να μας συγχωρησουν χωρις να διεκδικουμε την αφεση της πραξης μας εμπρακτα.)
Σου ρουφανε καθε τι που τους δινεις και θελουν και αλλο. Ποτε δεν ειναι αρκετο.
Σε χειραγωγουν συναισθηματικα, αναλογα το ευαισθητο σου σημειο, ειναι η αναγκη σου για χρηματα, για αγαπη, για εργασια;
Παντα ηταν τα "καλυτερα παιδια". ΠΑΝΤΑ. no exceptions. Οι πιο γλυκεις, οι πιο πονεμενοι, οι πιο χτυπημενοι απο τη ζωη, οι πιο τρυφεροι. Με τετοια μεταμφιεση ουτε και οι ιδιοι δεν μπορουν να δουν τον Εαυτο τους, τι κολπα τους παιζει.
Χαρακτηριστικο γνωρισμα: το Παραπονο.
Οταν τους λες να αναλαβουν την Ευθυνη για τις πραξεις τους, ειναι σαν να τους μιλας κινεζικα ή ουφεζικα (κατα το ουφο) και ενοειται οτι λυπουνται παρα πολυ για να τους λυπηθεις ή αρχιζουν και επιτιθενται. (passive aggressive) Και στις 2 περιπτωσεις εγω βελτιωση στη συνεχεια της σχεσης δεν ειδα ποτε με πραξεις.
Οσο και να ποναει, διοτι σιγουρα καπου ποναει, κοψτε τους δεσμους αυτους ή μετασχηματιστε τους. Το να περιμενετε αλλαγη απο καποιον που του/της εχετε δωσει ήδη πανω απο 2 ευκαιριες για αλλαγη και συνεχιζεται το ιδιο τροπαριο, δηλωνει οτι εχετε θεματα με τον εαυτο σας τα οποια οφειλετε να δουλεψετε. (και 3 που ειπα, ειναι πολλες- απο την 1 καταλαβαινει αυτος που θελει να αλλαξει και θα πρεπε να νιωθει ηδη ευγνωμων που του/της εδωσες αλλη μια ευκαιρια.)
Προσοχη: 1 ακομα ευκαιρια σημαινει επισης = 1 ακομα ευκαιρια να με πληγωσεις!
Αν εχεις κανει λαθος κάπου, βρες το κουραγιο κ τη δυναμη να διεκδικησεις τον Εαυτο σου κ τον αλλον. Αυτο ειναι ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ

Ολα αυτα γινονται για να μαθω να Τιμω τον Εαυτο μου. Να καταλαβω την Αξια και την Αφθονια μου. Να με αγαπησω. Εγω τους το επετρεψα. Και σιγουρα εχω κανει και εγω ακριβως τα ιδια για να μαθω την Εμπειρια και απο τις δυο πλευρες του νομισματος. Να στε καλα και ευλογημενοι που εδω παιξαμε ετσι ασχημα και ομορφα και εξελιχθηκαμε παιρνοντας την Εμπειρια.