Wednesday, December 3, 2014

Η θεραπευτικη των chakras



Σεμιναριo   "Η θεραπευτική των τσάκρας"
Πρακτικές πληροφορίες

Ημερομηνια εναρξης: Θα ανακοινωθει συντομα
Φετος θα εγκαινιασουμε μια νεα ενοτητα παιχνιδιου με τα Τσακρας μας, και θα απολαμβανουμε περισσοτερη ώρα διαλογισμου και πρακτικών ασκήσεων.


Τρόπος πληρωμής σεμιναρίου: 110€ για το πρωτο μαθημα και 80€ σε 3 δοσεις τους 3 επομενους μηνες.
Συνολικο κοστος και των 7 σεμιναριων: 350€
Όποιος μαθητης περασμενης χρονιάς ενδιαφέρεται να επαναλάβει κάποια ενότητα μεμονωμένη, θα μπορεί να πληρώσει με εκπτωση μόνο για την ενότητα αυτή το ποσό των 35€.
Τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται, διότι ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι καθορισμένος, και από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το πρόγραμμα, δεν μπορούν να εισέλθουν νέοι συμμετέχοντες.

Τα 7 σεμιναρια θα ολοκληρωθουν κατά τη διαρκεια ολης της χρονιας και οι ημερομηνιες θα ανακοινωνονται προοδευτικα. Αν καποιος δεν μπορει να συμμετεχει σε καποιο από τα σεμιναρια, θα του δινεται το μαθημα σε μορφη MP3 μεσω mail και θα το ακουει στο χωρο του.

Δηλωση συμμετοχης και κατάθεση προκαταβολής  με mail:  info@roulapapathanasiou.com

Οι θεσεις είναι περιορισμενες

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Σεμιναριο «Η θεραπευτικη των chakras».

Πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν αναλυτικά:

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθει σε 7 μερη/ ενότητες και πραγματεύεται την ουσία των ενεργειακών μας κέντρων, των λεγόμενων “chakras”, την μέγιστη σημασία τους για το ανθρωπινο σωμα και πως όλη η παιδική μας ηλικία (και όχι μονο) είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για τη σωστή λειτουργία των κέντρων μας και κατά επέκταση της συμπεριφοράς, των ασθενειών, των συναισθημάτων και των σκεψεων μας.

Πρόκειται για ένα μεταμορφωτικό κύκλο ενοτήτων που απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να δουν βαθύτερα στον εαυτό τους, να καταλάβουν ποιοι είναι και πως εχουν τη δύναμη να αλλάξουν τη ζωή τους.

Προσοχή: Η παρακολούθηση και των 7  ενοτήτων είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση του σεμιναρίου και την ομαλή ροή της ενέργειας μας τόσο ατομικά όσο και ομαδικά μέσα στην ομάδα.

Γιατί είναι απαραίτητη η συμμετοχή μου και στα 8 σεμινάρια;
Κάθε ενότητα αντιστοιχεί σε 1 κέντρο (chakra) και επειδή έχουμε 7 κέντρα θα κάνουμε  7 ενότητες.
Η διαδικασία ολοκλήρωσης του καθενός απαιτεί την ενσωμάτωση των γνώσεων στην καθημερινή μας ζωή και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μαζί σε λιγότερα σεμινάρια.
Σε αυτό το σεμινάριο (ολοκληρωμένο με τις 7 ενότητες)  μαθαίνετε την αφοσίωση και τη δέσμευση στον εαυτό σας και έτσι  δεν ενδείκνυται  να το αφήσετε πριν την ολοκλήρωσή του. Ακόμα, υπάρχει ενεργειακή ροή μεταξύ των συμμετεχόντων και της Ρούλας Παπαθανασίου που καλό είναι να μη διαταράσσεται. Επίσης, και το πιο σημαντικό,  αυτό θα προκαλούσε παρεμβολή στη θεραπευτική του ίδιου του ατόμου. Να μην ξεχνάμε, ότι, έχοντας την επίγνωση ότι δημιουργούμε την πραγματικότητα μας, αναλαμβάνουμε την ευθύνη απολύτως για ότι φέρνουμε στην πραγματικότητα μας, και αυτό μας βοηθά να κατανοήσουμε και να εμπειραθούμε τις ενότητες (τα chakras) τόσο μέσα όσο και έξω από την αίθουσα διδασκαλίας.

Μπορούμε να τα κάνουμε πιο σύντομα;
Η διαδικασία ενσωμάτωσης των γνώσεων αυτών στην καθημερινή μας ζωή είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μαζί σε λιγότερες ενότητες. Χρειάζεται χρόνος για την ομαλή μετάβαση.

Τι χρειάζεται να κάνετε ως συμμετέχοντες
Kατά τη διάρκεια των σεμιναρίων θα σας ζητηθεί να εργαστείτε με τον εαυτό σας, αλλά και να κάνετε εργασίες που θα παραδώσετε.

Σε ποιους απευθύνεται
Απευθύνεται σε όλους  τους ασκούμενους με το σώμα (bodyworkers, μαίες κτλ), με το πνεύμα, την αναπτυξη της προσωπικότητας (πχ. ψυχολογοι), τους ανθρώπους που θέλουν να συνειδητοποιήσουν τα μοτίβα της συμπεριφοράς τους, σε όσους θέλουν να θεραπεύσουν το σώμα τους και να το ξεμπλοκάρουν, σε όσους αναζητούν το νόημα στη ζωή τους, σε όσους θέλουν να αγαπήσουν και να αποδεχθούν πρωτίστως τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους. Σε όλους τους ασκούμενους του ρεικι, του μασάζ, της γιόγκα, του διαλογισμού, του πιλάτες, του ται-τσι, ρεφλεξολογία, βελονισμό, γυμναστες  κτλ. Σε όσους ασχολούνται με παιδιά ως γονείς ή ως εργασία, και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους βαθύτερα και να μεταμορφώσουν τη ζωή τους. Με λίγα λόγια, σε όλους  τους ανθρώπους.

Σε τι βοηθά;
Να ανακαλύψεις, συνειδητοποιήσεις και θεραπεύσεις το «ποιος εισαι», πως δρας με τους άλλους ανθρώπους σε όλα τα είδη των σχέσεων και γιατί, γιατί πέφτεις μόνιμα σε ίδια μοτίβα συμπεριφοράς (ίδιες καταστάσεις με άλλους πρωταγωνιστές- εσύ αντιδράς όμως με τον ίδιο τρόπο, πχ. ανταγωνισμό, φυγή, θυμό, παραίτηση, επίθεση, θύμα). Βοηθά στο να γιατρέψεις τις πληγές σου από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Βοηθά στη θεραπεία του σώματος μας σε φυσικό επίπεδο, αφού με το ξεμπλοκάρισμα των τσακρας αυξάνεται η ροή ενέργειας στο σώμα και ισορροπεί η συνεργασία Νου και Σώματος. 

Κατα τη διαρκεια ολων των σεμιναριων θα διδαχθείτε τις ασθενειες που δημιουργουνται οταν τα κεντρα μας ειναι μπλοκαρισμενα. Αυτο ειναι παρα πολυ χρησιμο για ολους μας, διοτι ετσι διαπιστωνει κανεις πως η προληψη, η δουλεια με τον εαυτο μας και ολοι οι φυσικοι τροποι (μη παρεμβατικοι) μπορουν να βοηθησουν στην ιαση των σωματικων ασθενειων μας. Αυτα και τοσα αλλα πολλα....

Παρτε μια μικρη γευση απο τα θεματα που θα δουμε μαζι στο ταξιδι αυτο:
- ποιες περιοριστικες μου πεποιθησεις ειναι η πραγματικοτητα μου και πως θα μπορέσω να τις αντιληφθώ και να τις αλλάξω;

- μοτίβα και συμπεριφορές

-είμαι θύμα; σε ποιο τομέα της ζωής μου; πως επηρεάζει τη ζωή μου αυτό;

- τι ειναι η διαίσθηση, πως αναπτυσεται, πως θα με βοηθήσει στη ζωη μου έμπρακτα;

-επιτρεπω την απολαυση στον εαυτο μου;

-με αγαπω απεριοριστα;

-οι εθισμοι ως καθρεφτης και υποκαταστατο καθε μας ανεπαρκειας

-πως ελευθερωνεται κανεις απο τις προσκολλησεις του;

-ελευθερωνω τον παρατηρητη μεσα μου... τι κανει η ενεργεια μου για να επιβιωσει των καταστασεων;

-τι σημαινει πραγματικα το σεξ για μενα; πως μου ειναι εντυπωμενο;

-τι ειναι τα αρχετυπα και πως επηρεαζουν την οπτικη γωνια των ανθρωπων, της κοινωνιας;

-σε ποια ηλικια αναπτυσσονται και πώς τα τσακρας στα παιδια;

-πως εκφραζω τη δυναμη και την αληθεια μου;

-γιατι δεν μπορω να βρω/ κανω/ παραμεινω σε μια "επιτυχημενη" σχεση με εναν συντροφο;

ολα αυτα και πολλα πολλα ακομα θα μας ταξιδεψουν στις 7 ενότητες  που θα κανουμε.

Στο σεμινάριο έχετε την ευκαιρεία να προσεγγίσετε τα μπλοκαρίσματά σας μέσω διαφορετικών πλευρών, όπως η σωματική άσκηση, η ηχοθεραπεία, το άγγιγμα, η όσφρηση, ο διαλογισμός, το τραγούδι, οι κρύσταλοι, μέσω της ενέργειας κα.

Στο FB δημιουργήσαμε σελίδα με το ίδιο όνομα (Η θεραπευτική των τσάκρας), στην οποία όσοι είστε χρήστες του εν λόγω προγράμματος, θα μπορείτε να εκθέτετε τις απόψεις σας, να μοιράζεστε εμπειρίες κτλ

https://www.facebook.com/groups/448180481980503/


Καποιοι συμμετεχοντες συμφωνησαν να δημοσιευσουμε τη γνωμη τους για την εμπειρια που αποκομισαν  απο το σεμιναριο:
"Μέσα από αυτό το σεμινάριο απόκτησα περισσότερη εσωτερική ησυχία. Αποδέχομαι και καταννοώ τον εαυτό μου και τους άλλους. Βρήκα απαντήσεις σε πράγματα που δεν μπορούσα να εξηγήσω"  Μ.Κ 2014

"Για μένα ήταν μια ανακάλυψη απο αρκετά πλοκαρίσματα που είχα και αναγνώρισε πλέον πολυ καθαρά απο που προήλθαν και ήταν πιο εύκολο πλεον για μένα εχοντας τα εργαλεία και εφόσον παντοτε μόνο εμεις εσωτερικά ξερουμε τον τρόπο αλλαγής, μετασχηματισμου και συγχώρεσης, αποδοχής και με πρόθεση πάντοτε ευγνωμοσύνης δούλεψα με τον εαυτό μου και απελευθέρωσα αρκετά αρχέτυπα και αχρηστες ταυτότητες τις οποίες έκαψα και αποχαιρέτησα με τιμή!!! περιμένω να γηωθούν πλέον ολα αυτά και να νιώσω περήφανη για την ολη δική μου δουλειά αλλά και για τα φώτα που μου πρόσφερες Ρουλα μου για τον χάρτη του εαυτού μου!!!" Ε.Χ  2015


Δεν επιτρεπεται η αναδιανομή ή και πώληση του υλικού του σεμιναρίου, έστω και αν αυτο γινεται με τις καλυτερες προθεσεις. Δεν μπορεί να το έχει όποιος δεν έχει εργαστεί σε αυτό, δεν έχει δώσει το χρόνο ή την ενέργεια του. Δεν θα μπορεί να είναι υπό την βοήθεια της Ρούλας και πανω απο ολα δεν ειναι σωστο. Απευθυνεται μονο στους συμμετέχοντες και ειναι μεταξυ αυτών και της Ρούλας συμφωνια αποκλειστικα. Οποιος ενδιαφερεται πρεπει να απευθυνθει στην ίδια.
Ευχαριστούμε εκ των προτερων για την κατανοηση.
Καλή ανταμωση στην αίθουσα, στο Φως!

Ρούλα Παπαθανασίου

Reiki Master 
Crystal therapist 
Thai healing massage 
Meditation classes
Seminars

Contact:
FB: Roula Unity  Trinity
Blog: Human Stasis
 info@roulapapathanasiou.com