Wednesday, June 25, 2014

 Αγαπημενοι μου φιλοι!

Με πολυ χαρα σας ανακοινωνω τη δημιουργια του νεου γκρουπ
"Πόσο αγαπάς τον εαυτό σου;"

Καθε μερα θα σας στελνω ενα μνμ πανω στο οποιο εσεις θα μπορειτε να διαλογιζεστε για 5' - οσο θελετε ή χρειάζεστε δηλαδη.
Tο γκρουπ δεν απευθυνεται αποκλειστικα σε μαθητες ή ασκουμενους του διαλογισμου.
Δεν ειναι απαραιτητη η γνωση τεχνικων, στην πραγματικότητα ειναι το αντιθετο: θελουμε ολοι να εχουμε την ευκαιρεια να συντονισουμε το νου και την προθεση μας σε ενα θετικο μηνυμα και να περασουμε οσο χρονο εχουμε/ θελουμε με το μηνυμα αυτο.
Αυτο θα ξεκινησει στις 28/6- μεχρι τις 18/7 και σκοπο εχει να μας βοηθησει να χαλαρωσουμε εντος μας και βρισκω οτι η περιοδος του καλοκαιριου ειναι ιδανικη για αυτο.
Το μονο που εχετε να κανετε ειναι να ανοιγετε το pc σας καθε μερα για ολες αυτες τις μερες και να περνάτε με το καθε μηνυμα και τον εαυτο σας λιγο χρονο.
Παρατηρηστε το μνμ καθε μερα πως βοηθα την πραγματικοτητα σας...
Εμπιστευθειτε το μνμ καθε μερα και επιτρεψτε την αλλαγη...

Η συμμετοχη σας ειναι ελευθερη, ειναι ακομα ενας τροπος να ειμαστε μαζι και να δουλευουμε μαζι αγκαλια! 
Aν θέλετε μπορείτε να το διαδώσετε στους φίλους σας και να μου στείλουν αίτημα φιλίας στο  FB λέγοντας ότι ενδιαφέρονται για το γκρουπ ή με μαιλ στο brightonrp@yahoo.gr πάλι εξηγώντας μου ότι είναι για το γκρουπ.

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε ένα πεδίο ενέργειας καθημερινά για τον εαυτό μας, τους ανθρώπους που ερχόμαστε σε επαφή και γενικά το συλλογικό πεδίο; 
Το μονο που εχετε να κανετε ειναι να απαντησετε θετικά οτι σας ενδιαφερει στο FB ή να μου στείλετε μαιλ στο brightonrp@yahoo.gr με τη διευκρίνηση οτι θέλετε να σας προσθέσω σε λίστα ενημερώσεων μέσω μαιλ ή να σας προσθέσω στο γκρουπ στο FB.

καλη ανταμωση 
Ρούλα Παπαθανασίου
FB: Roula Unity Trinity