Sunday, October 28, 2012

Η ευχη μου για την επετειο του ΟΧΙ

Σκεφτομαι οτι στη χωρα μας παντα επικρατουσε το παραλογο... με τη δική μας υποστηριξη- ανοχή. 
παλιοτερα, για παραδειγμα, ειχαμε κανει θεους ολους αυτούς που θέλανε να γίνουν τραγουδιστες (μπουζουκερι τυπου), μοντελα, και συναφή επαγγελματα, εβγαιναν στα καναλια και ξεκατινιαζοντουσαν ομαδικα και όλοι εμεις αυτο το υποστηριζαμε..
τωρα στα καναλια βγαινουν ανθρωποι που μας λενε ψεματα καταμουτρα (βασικα τα εχουν πιστεψει κιολας), συλλαμβανουν αθωους και εκφερουν και την αποψη τους για τα προβατα που τους παρακολουθουν...ετσι παιρνουν τη δυναμη τους και μας τρωνε ενεργεια!
εγω παντως εχω κοψει να βλεπω τηλεοραση γιατι με προσβαλλει εδω και πολλα χρονια. H αυτοεκτιμηση μου δεν το επιτρεπει..
ασκω το δικαιωμα της "επιλογης" τι πληροφορία θα περνα στον εγκεφαλο μου και διαφυλατω την ενεργεια μου.μας ευχομαι σε λιγα χρονια να γιορταζουμε αυτη την μερα ως απελευθερωση του homo sapiens που κρυβουμε μεσα μας.
αμην!


και μια ταινια για τον homo sapiens που ειμαστε! Καλη απελευθερωση



Thursday, October 11, 2012

8 βήματα προς την ευδαιμονία




Μέσα στο κλίμα των τελευταίων χρόνων έχω βρει την λύση που με κρατά ζωντανή στο πνεύμα, υγιή στο σώμα και ευτυχισμένη στην καρδιά:
Πήρα αποφάσεις

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν ορθώσει το ανάστημα τους στη ζωή ή νομίζουν ότι το έχουν κάνει χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα όμως. Άγονται και φέρονται επιτρέποντας στον εαυτό τους να επηρεάζεται από τα πάντα! Για αυτό είναι συνέχεια «κάπως»!
Είναι «όχι ευτυχισμένοι, όχι πολύ καλά» (γιατί η ευτυχία δεν μπορεί να είναι συνεχής), είναι κουρασμένοι και άτονοι, θέλουν να βγαίνουν και να ξεσκάνε, να «χαζεύουν» στη τηλεόραση, να φτύνουν στον αέρα για να μην ματιαστούν όταν «στις μέρες μας  έχουν δουλειά», ή χρησιμοποιούν εκφράσεις όπως  «επιβιώνω, παλεύω, ακόμα είμαι όρθιος» κτλ.  Μήπως  έχουν χάσει το ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και περιμένουν κάποια θεά-μοίρα να τους χαμογελάσει;  Δεν κρίνω κανεναν, αντιγράφω εκφράσεις που ακούω συνέχεια.

Θέλω να σας δείξω ότι τα πράγματα δεν έχουν μόνο μία όψη. Η όψη αλλάζει ανάλογα από το ποια πλευρά επιλέγεις να κοιτάς αυτό που σου συμβαίνει. Αυτό λέω: επιλέξτε, πάρτε αποφάσεις!
Είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα πουν διαβάζοντας αυτό το άρθρο, ότι «είμαι απέξω από το χορό και δεν ξέρω το πρόβλημά τους» ή ότι το πρόβλημα τους δεν λύνεται, διότι έχουν δάνεια, παιδιά, υποχρεώσεις κτλ
Να σας πω σε αυτό το σημείο ότι όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί κανείς να το αποφασίσει. Πολλοί άνθρωποι που ξέρω άλλαξαν τα κακώς κείμενα με μόνο γνώμονα τους την ευτυχία που θέλουν να την βιώνουν καθημερινά και όχι μόνο σε γιορτές και αργίες! Και το πέτυχαν! Γιατί όχι και εσείς; Οι άλλοι είναι πιο τυχεροί; Εγώ αυτό δεν το δέχομαι. Μόνοι μας δημιουργούμε την τύχη μας, τέλος! Τα υπόλοιπα είναι απλά λέξεις για να περνάμε την ώρα μας.
Αντί να καθόμαστε σπίτι και να περιμένουμε πότε θα έρθει η καλύτερη μέρα, εγώ λέω να πάρουμε απόφαση τα παρακάτω και να ρεύσουμε με τη ζωή μας όπως έρχεται, δηλαδή να αποδεχτούμε  την αλλαγή στη συνειδητότητα και να ρεύσουμε στην μετάβαση. Είμαστε στη διαδικασία της εγκυμοσύνης μιας παγκόσμιας αλλαγής, ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε!

Χρήσιμες συμβουλές καθημερινής ευτυχίας!
  • Κάθε μέρα θα χαμογελάω χωρίς λόγο
  • Κάθε μέρα θα είμαι ευγνώμων για ότι έχω και θα σταματήσω να σκέφτομαι τι δεν έχω
  • Κάθε μέρα θα αναπνέω συνειδητά πριν σηκωθώ από το κρεβάτι και θα κάνω θετικές δηλώσεις, για παράδειγμα, αξίζω τα καλύτερα, ρέω εύκολα μέσα στα γεγονότα, αγαπάω και αξίζω την αγάπη
  • Συχνά και σταθερά θα κάνω πράγματα για εμένα, αυτό μπορεί να είναι άθληση, χόμπι, να περάσω χρόνο με ανθρώπους που αγαπώ και με γεμίζουν- δεν θα κάνω μόνο πράγματα για τους άλλους
  • Μηνιαία οπωσδήποτε (και πιο συχνά για όποιον μπορεί) θα ξεμπλοκάρομαι και θα αποφορτίζομαι από ότι συσσωρεύω μέσα μου και στο σώμα μου. Σπουδαία δουλειά κάνουν όλες οι ενεργειακές θεραπείες και οι ομάδες που δημιουργούνται.
  • Ας αρχίσω να με αγαπώ και να με συγχωρώ για κάθε αρνητική σκέψη που κάνω κάθε δευτερόλεπτο. (ναι, τόσο συχνά κάνουμε τις λάθος σκέψεις). Αυτός είναι και ένας σίγουρος τρόπος για να αρχίσουμε να νιώθουμε μέσα μας αυτή την ποιότητα αγάπης που δεν βασίζεται στο φόβο, στην άμυνα και στο εγώ. Είναι η ποιότητα αγάπης που αμέσως και μαγικά σαν να είναι επιδημία σε κάνει να αγαπάς όλους τους ανθρώπους και βλέπεις παντού καλό
  • Να βλέπω παντού το Θεϊκό πνεύμα. Όλα είναι όπως πρέπει να είναι!  Αυτή η «κατάσταση» είναι το τέλος μιας εποχής που δίνει σταδιακά τη θέση της σε κάτι ΝΕΟ~ δείτε πόσα καλά πράγματα προκύπτουν όταν ο άνθρωπος ξεβολεύεται και δεν έχει να χάσει τίποτα πια… τότε κάνει τα μεγαλύτερα άλματα του, τότε μιλά επιτέλους με την καρδιά του αψηφώντας τους κινδύνους που του λέει το μυαλό… τότε ΖΕΙ τη ζωή του  
  • Σταματώ να είμαι μίζερος, σταματώ να γκρινιάζω και να έχω απαιτήσεις. Ώρα είναι να αρχίσουμε να δίνουμε και να όχι μόνο να παίρνουμε!  Ο πλούτος που νιώθουμε μέσα στη ψυχή μας όταν δίνουμε είναι ανυπολόγιστος ..

Ο μικρόκοσμος στον οποίο ζει το κεφάλι μας επηρεάζεται άμεσα και μόνο από το δημιουργό του. Και μαντέψτε, ποιος είναι αυτός  ο δημιουργός; ΕΣΕΙΣ
Σας εύχομαι καλή επιτυχία και με λίγη επιμονή όλα γίνονται! Αρκεί να το αποφασίσει κανείς! Ευλογίες
Namaste

Light Love Gratitude




Wednesday, October 3, 2012


“We need to move forward with faith and trust that through the darkness, we will finally reach the light.  The Universe in all its wisdom is showing us that we need not fear the difficulties and tribulations we are about to experience.  But to see it as stepping stones, to new possibilities and the potentials for success we have not thought about or had the foresight or the vision to recognize…. “

“Excitement and anticipation is always associated with change, as it is an adventure into the unknown, as we wait patiently, watching and expecting the unexpected results.  The emphasis here is faith, trust, hope, loyalty, invisible sustainment and the conviction that our goals are achievable through our passion and determination of will.”

” Our greatest assets at the moment is the refusal to give up hope when all seems hopeless and our ability to change course or improvise, if need be.  It is warning us from hanging on to what worked in the past and to release the negative thoughts which is holding us back from our own progress.”

“This Full Moon is reminding us that we are moving into the abyss of no return, but onward to new adventures and potentials that are beyond our wildest dreams.”

© Copyright 2012  Lincoln’s This and That AstrologyAll Rights Reserved